Followers

_Nur Amirah Ishak_

My photo
💫Juru bekam💫Penulis & penterjemah💫Perunding Takaful Ikhlas Berhad & Shaklee 💫Kaki Travel (◕‿◕✿)

Monday, November 20, 2017

Portal Ilham : Lakaran itu

Image result for bismillah

Assalamualaikum wbt. (⌐▨_▨)

Baru teringat, bulan September yang lalu, Acik Mira ada masuk satu pertandingan menulis cerpen bertemakan kemerdekaan anjuran Portal Ilham. Acik Mira memang pantang kalau dengar ada pertandingan ni, jadi Acik Mira sertainya. 

Last minit juga karang cerpen ni. Percayalah, idea selalu datang bila dah nak dekat tarikh tutup. Haha (̿▀̿ ̿Ĺ̯̿̿▀̿ ̿)̄

Jadi, Acik Mira share di sini dan janganlah segan silu nak baca. haha. Cerpen ni lain sikit dan Acik Mira rasa macam kurang umpphh. Ewah. Apa-apa pun, enjoy reading. Macam biasa, boleh klik gambar untuk ke laman karya.


Keputusan masih belum ada, kata admin, masih dalam penilaian. Jika ada rezeki adalah. Tapi, jika tak menang, harapnya dapat tanamkan sesuatu yang bermakna dalam hati pembaca..gituh.

Till then
Much love,
Acik Mira ヽ(⌐■_■)ノ♪♬ヽ(⌐■_■)ノ♪♬

0 comments:

 

~ cahayanurish ~ Template by Ipietoon Cute Blog Design