Saturday, September 13, 2014

Saya seorang Student!

Bismillah.

Alhamdulillah.

Where were we?

Last time I said, I'm back as a student, right?
The fact is, yeah! I am a student!

I remember my groupmate said to me
"Your journey quite tough Mira,"

I dont know why she said like that, hurmmm
Maybe my educational background that totally NOT RELATED to my master now.

I am IT graduate. Work as a Product Development team (business&management area).
And now I'm taking Educational (Master), which is NOT IT educational course.

Yeahhhhhhh!!
I think the same way my groupmate thought.
This sem I take 3 subjects only and I enter my first class last Tuesday likeeee
"What in the world all these??????"

Hahaha.
Totally Im blur and blur!
Registration pun ambil endah tak endah.
Bila daftar masuk kelas betul betul pun macam =.='
Truly speaking, daftar subjek pun lambat gila kot sampaikan satu kelas tu penuh dah T_T

Jujur cakap, memang aku blur dan tika ni pun masih blur sangat2.
Pepun, kisah-kisah kawan-kawan aku kongsikan, inshaallah aku akan ambil iktibar dan cuba rancang masa aku pula.

Thanks pada semua kawan2 aku yang sanggup pinjamkan kereta kat aku.
To my boss yang pinjamkan Cheeky Weeky dia juga.

All I have to do right now is to be good and balance my life!
hahahahaha




Semalam berada di Melaka untuk training produk baru.
Melakaaaaaa!

Serius semalam aku seronok sangat!
Melakaaaaaa!!!

Hahaha
dan alhamdulillah training went well.

Thank you to my boss, Kak Ain, Acu, Rizwan & Amin.
They really work hard for this product.
Love you all
^_^




Nanti kalau aku rajin nak update lagi.
Kalau rajin..hahah

p/s : nak rehat.. demam macam dah nak dtang balik

No comments:

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law