Sunday, April 13, 2014

Welcome to our family!

Bismillah.

Tahu cerita ni dah basi, tapi bagiku, tak pernah basi :)



Welcome to our family!

Alhamdulillah!

Big day for my Ateh.
Akhirnya sudah bergelar seorang suami.
Nampak sifat tanggungjwab di situ.

Mira doakan kebahagian Ateh hingga ke syurga,
Kak Zainab orangnya baik :)

Doakan kami ya Ateh :).

Wedding Ateh ni,aku willing untuk jadi photographer family.
Punyalah susah sebab aku je yang perempuan.
Alih-alih aku buat muka tebal macam kawasan semua aku yang punya.
Cameraman/camerawoman can be anywhere kan??

Sampailah aku terkenalan dengan photographer upahan Ateh.
Selamba gila je bualan kami.
Tapi pastinya tentang isu gambarlah.
Haihhhh..layankan je.

Orait...
Lepas je kenduri belah kami,
post-mortem dijalankan.

Biasalah isu yang sama bila adik beradik kami berkahwin.
Aku wonder, time aku nanti mesti isu yang sama kan?
Biarlah, kita tak kan dapat nak penuhi ramai hati orang..
Walau apa pun, talian persaudaraan jangan putus.

p/s : "Ibu tak risau sangat mira ni. You boleh bawa diri you kat mana je you berada"... kata2 ibu menyebabkan aku berfikir beberapa kali. Jika aku tak keluar MRSM waktu tingkatan 4 tu.. aku bukan yang sekarang....

No comments:

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law