Followers

_Nur Amirah Ishak_

My photo
đź’«Juru bekamđź’«Penulis & penterjemahđź’«Perunding Takaful Ikhlas Berhad & Shaklee đź’«Kaki Travel (◕‿◕✿)

Monday, July 29, 2013

Boost!

Isnin @ 29 Julai 2013

Bismillah.

Berkurun pula nak update blog.
Tiap kali nak update, sama ada malas ataupun internet sesak sikit.
Maklumlah, sekarang tak ada streamyx bagai dah..hahaha

Dah nak masuk 3 bulan di sini,
Alhamdulillah, so far ok lah walupun kekadang tu terasa nak keluar gak dari department ni, tapi working life kan, bukan senang nak cari sesuap nasi untuk diri dan keluarga.
Alhamdulillah, ada team-mate yang awesome sangat!
Syukur!
Kena buli sentiasa pun tak kisah sebab mereka baik-baik.
Hahaha..nak je post gambar2 atau kenalkan kat sini siapa yang awesome2 tu, tapi tak berkesempatan lagi.huhu.

Dan syukur juga sebab ramai di kalangan member-member dan sahabat-sahabat yang dah sekapal bekerja. huhuu..syukur, satu bumbung dan satu tempat..iaitu KOTARAYA!
Alih-alih muka yang sama tapi tak pe..ade geng! hehehe.

Dah tak lama dah nak berakhir Ramadhan ni.
Sedih pula.
Terasa amal sikit sangat.
Tak macam waktu belajar, macam-macam boleh buat.
Bila dah kerja ni, balik aja dah penat. hahaha.
Alasan! padahal banyak benda boleh dijadikan modal pahala di bulan mulia ni,
berganda-ganda tau!

Hurmm..
Moh kite kejar sepuluh malam terakhir ni!
Ada di antara malam tu adalah malam yang lebih baik dari seribu bulan
:).
****************************************************************

*sigh*

Penat dah ya Allah.
Tiap kali fikir, ia datang.
Tiap kali cuba sangkal, ia tetap ada.
Macam mana nak stick kan ye?
hahahaha.

What you give, you will get back kan?

But if you are the person tak responsible, susah juga.
hahahaha.
well..long journey, sampai satu tahap..
abah ibu... i dont want anything but you guys je!
only abah ibu!
:)

p/s: fikiran bercelaru dua bulan ni.. hambik kau! dua bulan.. hahaha =.=' tapi i tetap MIRA!

0 comments:

 

~ cahayanurish ~ Template by Ipietoon Cute Blog Design