Followers

_Nur Amirah Ishak_

My photo
đź’«Juru bekamđź’«Penulis & penterjemahđź’«Perunding Takaful Ikhlas Berhad & Shaklee đź’«Kaki Travel (◕‿◕✿)

Monday, April 01, 2013

OJT

Bismillah.

:)

Alhamdulillah, satu urusan selesai hari ini.
Today... saya cuba Begedil Sardin. Resipi saya ambil daripada Chef Azli Razali.
Alhamdulillah, menjadi dan sedap katanya.
Syukur :).

Sejak kebelakangan ni, minat untuk memasak makin menjadi-jadi.
Syukur, Allah izinkan dan mudahkan.
Semakin hari semakin mahu cuba resipi yang baru.
huehehe..

Tapi itu bukan tujuan utama saya update ni.
InshaAllah, minggu depan, berakhirlah sesi saya goyang kaki lutut di rumah.
Kalau tidak ada aral mendatang, saya akan mula OJT (On-Job-Training)
di Ipoh.

Macam-macam cerita waktu sembang dengan En Khairul tadi.
Dah macam kawan lama la plak. Sabo je la.

En Khairul cakap, kalau dalam waktu saya OJT, dipanggil interview,
pergi je interview, ketepikan OJT.
Dan moga-moga, cepatlah saya dipanggil interview. Aminnn :)

Syukur.
Takut sangat ni.. tapi pada waktu yang sama, tenang dan gembira!
Tak sabar nak kerja.
Tak sabar nak mulakan sesi yang baru.
Ibu abah, tunggu mira.
Mira akan berikan sesuatu pada kalian
:)

Kawan-kawan, doakan saya berjaya menempuh era baru dalam hidup saya ni :)

p/s : ^_^

0 comments:

 

~ cahayanurish ~ Template by Ipietoon Cute Blog Design