Followers

_Nur Amirah Ishak_

My photo
đź’«Juru bekamđź’«Penulis & penterjemahđź’«Perunding Takaful Ikhlas Berhad & Shaklee đź’«Kaki Travel (◕‿◕✿)

Wednesday, January 30, 2013

Hujung Januari

Bismillah

pak cik google

Fuuhhh..
Akhirnya diberi kekuatan untuk meng-update blog sendiri.
Hehe..


Alhamdulillah.
Jika diizinkanNya, lagi seminggu lebih sikit je akan berada di Melaka ni.
Kemudian, akan berangkat dan menetap di Ipoh terus :)
I mean, sementara nak menunggu OJT (On-Job-Training) dalam bulan 3 nanti.
Itu pun terpaksa delay sedikit disebabkan beberapa perkara yang tak dapat dielakkan.
So, kita akan tanam anggur dan jagung sepanjang bercuti.
Hopefully, penuhlah masa diri ini dengan perkara-perkara yang bermanfaat.


Kepada rakan-rakan seperjuangan, 
selamat maju jaya dan semoga dipermudahkanNya dalam final exam kalian.
Menunggu dengan sabar masanya kita lepak sama-sama lepas kalian habis exam nanti.
Yang terakhir di Melaka ini :')

Pada ibu abah,
Mira akan pulang!
Yeay!!!!!!!!
Haaaa.. kalau dah ada calon tuk Mira, silalah usulkan pada Mira.
Kalau tak ada, Mira usulkan calon Mira sendiri..
hahaha.. (gurau)

Tanpa doa dan semangat/sokongan ibu abah, 
surely, Mira tak kan melangkah sejauh ini.
Dan jika bukan Allah yang berikan segala kekuatan itu kepada Mira,
Mira pun tak akan sampai ke sini.

:)

Selepas ini akan melangkah ke alam pekerjaan.
Bersediakah diri?
Tak ada lagi duk gosip-gosip dengan member tentang lecturer.
Tak ada dah nak duk gosip-gosip tentang makanan mahal kat PS.
Tak ada dah nak stay-up ramai-ramai buat assignment/FYP sama-sama.
Dan yang paling penting, tak ada dah moment duk bincang hal negara bersama sahabat-sahabat tersayang.

Sejujurnya semua itu akan ku rindui :)

Dan kalau ada rezeki, akan melangkah pula ke alam perkahwinan.
Satu lagi kehidupan yang baru.
InshaAllah.

p/s : Semoga Allah sentiasa bersama-sama dengan kita semua. Saya, Nur Amirah Ishak sangat sayang kalian. KBAI!

0 comments:

 

~ cahayanurish ~ Template by Ipietoon Cute Blog Design