Thursday, October 04, 2012

JOM TERJAH!

Bismillah.

Sihat kah semua? :D

Saja nak promote sikit entry kali ni.

Jom terjah certain page yang menjadi pilihan~~ :)


Cantik-cantik tau telekung yang ada ni.
Baca komen setakat ni berkualiti telekung yang dijual.
Pada sesiapa yang berminat nak beli telekung untuk diri sendiri atau dihadiahkan pada insan tersayang, boleh-boleh lah terjah FB PAGE tu. 
Banyak terjual telekung depa ni. wooaahhh!!
Alhamdulillah :)
Comel je budak tu pakai telekung 



Haaaa.. yang ni pada sesiapa yang berminat dengan cotton2?
Boleh-boleh terjah juga FB PAGE tu.
Cantik oOoo..
Siapa cepat, dia dapat!!


Yang ni... =.='
Merupakan FB PAGE empunya blog.
hohoho..
Bolehlah LIKE FB PAGE tu.
Dan boleh juga terjah blog di situ.
Kesemua karya di-post kan di blog tu dan juga di Novel Melayu Kreatif 
:)

Alhamdulillah, hari ni berjaya siapkan satu lagi cerpen.
Dan ada satu lagi dalam simpanan, masih tak siap-siap..haha..
Pepun..
cerpen terbaru ni...hurmm..hurmmm..
Bacalah dulu :)



p/s : JOM TERJAH!

2 comments:

LoVe_mE !Qa said...

Salam. Ya Allah mira syg. Thanks sbb sudi promote page tu kat blog mira. Sorru sbb lambat perasan. Akak baru je buat blog walking kat blog nurish ni. Bila baca je entry ni terkejut pulak. Hehe. Thanks dear. :)


Akak sayang mira banyak2,
Kak iqa ('',)

Cik Mira said...

sorry jugak lambat publish komen ni. baru dapat online :)
sayang akak jugak.

apalah sangat... kena tolong sesama kawan :)

p/s : all da best tuk kak iqa comei dan fain n the gang

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law