Saturday, September 22, 2012

no more "aku"?

Bismillah.

No more 'aku?'
heh~~~~

SUMBER PAK CIK GOOGLE

Terima kasih menegur.
Tapi salah ek?
o.O

Ada yang prihatin memberitahu it is better if I can use "saya" instead of "aku".
Well... dulu..dulu..
memang gune "saya" pun, tapi baru..baru...
terasa cam nak guna "aku" plak.

Ke ada yang boleh bagi cadangan, kot le nak suruh letak "CIK COMEL" ke,
"CIK PERASAN" ke.. etc..etc..etc..
hurm..

Baiklah, segala teguran diambil dan diproses dengan baik.
Walaupun nampak cam tak ada motif je karangan entry ni, jujur dari
hati ni memang berterima kasih atas keprihatinan tu.
Inilah yang dimahukan, andai ada yang kurang senang di mata orang,
jumpa face-to-face, kalau malu gituuuuuu..
email-kan atau FB je pun boleh. Tak de hal.
Lepas tu, kata putus nak terima teguran atau tak baru lah difikirkan, tak gitu?
o.O'

Siapa yang menegur, rahsia dipegang. 
Baiklah...

Kembalilah kita ke zaman ber"saya".
Mungkin nampak lagi sopan la kan.
Biarlah orang nak kata cam lalang je admin ni,
tapi teguran yang baik dirasakan, harus disebatikan dalam diri :).

Terima kasih daun keladi!

SUMBER PAK CIK GOOGLE

p/s : nama saya ..........

No comments:

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law