Wednesday, September 05, 2012

#eh

Bismillah.

Benda yang sepatutnya aku fikirkan sekarang adalah projek as I have to submit my prototype by this Sunday. Tapi tup-tup, datang dua tiga benda yang menguasai fikiran aku.

Aku ni banyak fikir ni.
hohoho..
Jujurnya,salah satu benda tu paling aku takut.
Lagi takut dari FYP sebab aku tak pernah hadapi selama ni.
Takutlaaaa...
hurm..

Aku ni bukannya baik sangat pun.
Aku ada masanya ada gila-gila aku yang orang lain rasa annoy..
betul tak? ;)

Aku ni memang suke layan Korea. Memang gila.
Aku sangat pendiam, dan aku memang suka memerhati.
Aku suka observe apa orang buat.

Aku takut, macam mana aku nak bawa diri aku keluar, 
macam mana aku nak berdepan dengan benda yang sememangnya baru bagi aku?
Entahlah.

Usaha..usaha..usaha.. baru nampak hasil.
Betul.
Boleh ke?

p/s : apalah yang aku mengarutkan ni kan? Entahlah... hahaha

No comments:

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law