Sunday, September 30, 2012

Cuti beb~~

Bismillah.

Alhamdulillah.

I dah ada kat Ipoh youuuuuu..
huhuhu..

Tak sangka bila bas ekspres melepasi Tol Simpang Pulai semalam.
Rasa cam...
Ipohhh, aku dah balik!!!!
hahaha..

Gonna plan for the best for my holiday this time.
Holiday and my FYP
:D
Awesome kan? :).


Alhamdulillah.
Satu perkara sudah settle.
Lepas ni, tak perlu risau nak fikir sal pinggan mangkuk ni.
Risau fikir sal rumah je.haha.

***********************************************************

Next week, kalau lah aku ada bersama mereka, 
boleh aku jadikan hadiah birthday untuk aku sekali.

Setiap kali aku fikir, aku cuba alihkan rasa hati aku ni ke arah lain.
Sepatutnya, sekarang adalah masa untuk aku bantu mereka pula,
tapi mereka masih memikirkan diri aku lagi.
Aku dah terlalu banyak menyusahkan mereka.

Bersyukurlah Mira.
Allah rancang yang terbaik untuk kamu.
Yakin yang itu.
Lain orang lain kisah hidup mereka.
Lagipun, kamu dah ada plan kamu sendiri.
Patut bersyukur kan untuk plan itu? :)
Bersyukurlah, dan laksanakan plan itu dengan baiknya.
Masanya telah tiba Mira.

All out for your FYP!!
Itu tanggungjawab utama kamu :)
InshaAllah, 
bak kata Wan Apih..
"InshaAllah dipermudahkan"

Well..
cereka kita semua berbeza, 
tapi DIA sentiasa janjikan yang terbaik beb!
>.<

p/s : yakin pada DIA, seperti yang kamu selalu buat.

No comments:

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law