Thursday, August 09, 2012

10K

Bismillah

Hohoho.. 

Saja je nak menggedik gituuu..

You all nak tahu tak..?
hoho..

Semalam, secara rasminya I punya tweets dah cecah 10,000.
10K tu!!

Punyalah tak sangka kan.
Hahaha, bukan nak poyo ke apa,
tapi teruja la sesangat.

Cuma harapan aku, 
tweet-tweet aku yang lepas-lepas ni sedikit sebanyak membawa kebaikan tuk aku dan 
juga mereka sekeliling aku.
Dan paling penting boleh jadikan saham tuk aku di sana nanti.

Ni tweet yang je 9,999

Yang ni ke 10k. Ingatkan nak save tuk tweet yang gempak-gempak.. tapi.. =.='
 Actually benda ni tak ada apa pun,
saja je aku nak post kasi ada kenangan gitu..hohoho..

Maap la ye terpaksa baca entry yang tak ada makna ni..
huhuh..

p/s : sudah melangkah ke dalam 10 hari terakhir Ramadhan..ayuh kita kejar dan rebut apa yang ada di bulan mulia ni!!!!

No comments:

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law