Followers

_Nur Amirah Ishak_

My photo
đź’«Juru bekamđź’«Penulis & penterjemahđź’«Perunding Takaful Ikhlas Berhad & Shaklee đź’«Kaki Travel (◕‿◕✿)

Wednesday, July 18, 2012

Update Kejap

Bismillah.

Alhamdulillah.

Tibalah masanya untuk tidur dan rehatkan badan ni.

Minggu depan dah mula puasa dah.
Semoga Allah sampaikan ke Ramadhan nanti.

Tak tahulah nak update apa, 
just nak mengisi kekosongan blog ni.

Semakin 'kerajinan' nak meng-update tika ni.
Nantilah ek, 
isi nak update dah ada, cuma tunggu masa yang sesuai je untuk ceritakan.

Buat masa sekarang ni,
nak promote blog baru teman.

Dah lama dah blog ni sebenarnya,
tapi tergendala.
Baru terlintas nak hidupkan semula.

Semua yang aku karang, aku post-kan kat blog tu,
termasuklah yang aku akan hantar untuk pertandingan nanti.

Yang mana?
haaaaa... itu rahsia.

Menang atau tak, itu lain kiralah, 
yang penting, aku cuba.

Nak bandingkan aku dengan yang sedia meletup, 
memang jauh sekali lah..
mereka hebat-hebat.
Aku apalah sangat.

Cuma sekarang, aku tak tahu tema apa  yang aku mahu terapkan lagi.
Sejujurnya, apa yang aku alami, aku lihat, aku dengar, aku perhatikan,
itu yang akan aku jadikan bahan untuk menulis.

Cubalah tekan gambar PORORO yang cute kat bawah tu.
Aku ambil gambar tu dari FAN PAGE RUNNING MAN :)


Komen la ek kat situ.
Banyak kelemahan aku yang perlu aku perbaiki.
Harapnya, satu hari nanti aku mampu hasilkan karya yang berguna
untuk ummah!

p/s : jemputlah singgah dan baca yep ;)

0 comments:

 

~ cahayanurish ~ Template by Ipietoon Cute Blog Design