Sunday, July 08, 2012

Ulang tahun kelahiran pertama Danial

Bismillah

Alhamdulillah

Hari ni merupakan ulang tahun kelahiran Ahmad Danial yang pertama!! 
wwwweeeeeeee
*dum..dum.. bang..bang..boom..boom*
*sound effect*

Alhamdulillah, Allah sampaikan hajat aku nak ber-video call dengan mereka..
Walaupun tak seberapa, tapi aku suka sangat.
Terima kasih webcam laptopku dan FB..
hehehe..

Letak gambar je la ye..

Comel tak saya? Comel kan gigi bawah saya tu....
Saya dengan Tok Wan dan Nani... :). Saya suka sangat!

Saya dengan Pak Jang saya... hensem tak dia?

Saya dengan ibu saya.. cantik tak dia? 

Ramai yang mistaken antara aku dengan ibu Danial ni a.k.a Kak Lang.
Selalu masuk kedai mana2, mesti ada yang cakap
"Kembar ke?"

Sampaikan after kak lang dah kahwin, 
still ada yang cakap,
"Mana suami?"

Aku yang blur-blur ni pun tengok je..
hahaha..

Saya nak KFC! Saya nak makan KFC!!!

Adik Fawwaz ni tido pula. Jom la sambut besday sama2 ngn abang Danial

Fawwaz ni anak Kak Ikin aku.
Ntah berapa bulan ntah dia ni..
lupa lak...
:)

Saya dengan adik Fawwaz dan Mak Jang... wweeee~~~

One happy family :).  Acik pun ada tu.. ber-webcam ngan kami.. dari Melaka. Comel tak kami?
Hehehe..
Semangat tak aku?
even dari Melaka, dapat juga bergambar dengan mereka.
Tapi aku terkurung kat dalam laptop tu..haha..

Aku nangis owh!
Sedih tak dapat bersama mereka..
Sedih dengan apa yang melanda aku sekarang..
Sedih dengan apa yang telah berlaku pada kawan2 aku..
Semua menjadi satu..

p/s : Danial nak hadiah ape? tunggu acik keje yek.. baru acik belikan.. hehehe

No comments:

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law