Sunday, July 08, 2012

Holllaaaa

Bismillah

Alhamdulillah

Syukur masih dikurniakan kesihatan yang baik untuk terus melangkah dan melangkah.
Lama aku tak menaip kat sini.
Kemalasan barangkali yang sering menghalang untuk terus dan terus menulis.

Semakin hampir detiknya kita akan bertemu dengan Ramadhan.
Rindunya dengan bulan barakah tu.
Allah!

Macam mana persiapan kita untuk bertemu kekasih hati ni?
Semoga Allah sampaikan kita ke bulan barakah itu,
dan semoga ia akan menjadi satu bulan yang jauh lebih baik daripada yang lepas.

Pejam celik pejam celik,
tak sedar masa berlalu dengan begitu pantas sekali.
Bila tersedar terngadah memikirkan apa yang kita dah lakukan tadi.
:)

Entahlah, tak tahu apa main point aku untuk entry kali ni.
Ingatkan nak review novel Sunan,
tapi belum ada kesempatan lagi.

Ok la...

Kepada dak kecik yang comel ni...

...: Ahmad Danial :..


Selamat ulang tahun kelahiran yang 1 tahun!
hahaha..

Sedih tidak dapat bersama dengan mereka meraikan dak kecik ni.
Acik doakan Ahmad sentiasa menjadi penyejuk mata dan hati ayah dan ibu.
:)

Nak 3g dengan family pun tak dapat..hohoh..
Rindu juga pada Fawwaz.
Alaaaaa...
T_T

Semoga Allah sentiasa kuatkan bonding kita sekeluarga.

***********************************************************

Dan ni sesaja je..

Terima kasih bebanyak.
Dari aku dan semestinya bebudak rumah.

Mesti bosan kan dengar aku asyik minta je kan?
hahaha..
pepun mekasih.

Kahwin nanti jangan lupa ajak kami-kami ni ek..


Di-blur-kan secara sengaja...

Jangan marah ek..
:)

p.s : Adios~~~

2 comments:

aishah said...

Ahmad daniel muke xbperasaan..tp time org nynyi lgu besday ada jgk la dia bbunyi..:P

Happy besday dr acik aishah. Moga jd hamba Allah yg btakwa dan ank yg soleh :)

Cik Mira said...

kan...
hahaha..

aminn...

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law