Saturday, April 28, 2012

Tema baru

Bismillah.

Alhamdulillah.

Tetiba tergedik nak tukar skin blog lagi kan.
Alhamdulillah, kali ni berjaya wat header sendiri :)

Temanya...
Ala-ala sweet gitu..hehe


Dan juga nak buat watermark baru.. 
tapi rasa cam apa je ..=.='
So, mungkin akan guna watermark yang lama dulu kot.
Nak biasa kan diri dengan PhotoScape & Photoshop


Yang ini pula, aku edit..
hehehe..
Kali ni aku terapkan tema SAILORMOON.
Sebab susah nak buang sifat minat SAILORMOON dalam diri.
Da 22 tahun pun masih minat kan... @.@


InsyaAllah.. coming soon tak tahu apa pula..
heh~~~


p/s : rasa puas!

No comments:

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law