Friday, April 06, 2012

Banyak cerita satu entry

Bismillah.

:)

Hari ni sangat busy, aiceh~~
Busy dengan jumpa orang dan makan!
InshaAllah yang terbaik hendaknya.


Welcome Home NuruSyima.

Lama tak jumpa salah seorang Bunga Raya Girls ni.
Dan lama juga rasanya tak lepak sama,
eh... selalu ke pun kita lepak syima?
hahaha..

First time katanya baru sampai ke Windmill.
Kasihan.
Apa pun, memang hari ni, perut akan sentiasa full.
Alhamdulillah :)

Pengalaman itu mengajar erti kehidupan, bukan?
Oleh itu, banyakkan berjumpa dan berinteraksi dengan ramai orang.
Selagi ada masa ni, ceburi apa sahaja yep.
Semoga sentiasa berjaya Syima.
Kitaorang kat Melaka ni sentiasa ada untuk kamu, inshaAllah.


Entah mengapa, makin lama di Windmill, makin kecil saiz pinggannya, 
berbeza dengan waktu mula-mula ia beroperasi.
Mesti pinggan besar tak cukup, kan? ;)

*******************************************

Lama tak menghadirkan diri ke Sister Gathering.
Alhamdulillah, hari ni berkesempatan.
Syukur, walau sekejap, terasa diisi.
Cara penyampaian, sejuk di hati.
Apa yang terlintas, ada hikmahnya. 
Masa untuk aku perbaiki diri sebelum kecapi kemanisan bersama dengan pilihanNya.
Terima kasih Ya Allah.

Semoga kami-kami ini istiqamah dengan amalan ini.
Sebenarnya, rindu mahu berusrah,
tapi pada waktu yang sama,
masih takut dan fobia.
Masalah juga niiii...

******************************************

Dan kini, sudah seminggu Jeddak bersamaku.
Alhamdulillah, makin nakal dan aktif.
Masuk duit nanti, Jeddak akan dikenalkan dengan Jedduk,
atau kamu mahu Combi?
hehehe..
mana satu pilihan kamu Jeddak?

~Jeddak tengah tidur.. Syyyhhh.... Jangan bising~~~ 

~Arigato~

:)

Cukup sekadar mahu blog ini ter-update.
Jumpa lagi..
wwwweeeee~~~~

p/s : jangan malu-malu, saya tak makan orang. Dan tahniah pada adik-adik / teman-teman yang terpilih untuk OC~~~ 
>.<

 

2 comments:

Aishah said...

comel je baju biru tu..kim salam..chubby semacam..hek3

Cik Mira said...

salam.
siapakah saudari?
tetibe mahu mengirim salam dan khabar buat sahabat saya?

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law