Saturday, March 10, 2012

Minta Maaf

Bismillah.


Alhamdulillah, sudah ada di bumi Melaka.


Sebelum ni, aku ada join Segmen Aku Ada Blog. Kat sini, aku nak minta maaf pada teman-teman yang singgah dan lewati blog aku ni, andai kalian ada komen, mungkin lambat sedikit aku approve komen-komen yang ada.

Nak buat lawatan semula ke blog teman-teman pun tak dapat.


Laptop masih tidak sihat. Dan sekarang hanya bergantung pada handphone Samsung comel ni :).


Sabtu Ahad, CITS tak buka..so kena tunggu Isnin baru boleh guna komputer di lab. Nak update tentang Aceh, nak menulis pun tak boleh nak buat. Apa rasa sekarang? well... rasa sangat tension!!


Tak tahu nak buat apa. Asyik buka App Twitter je. Naik jemu dan bosan. Terasa nak keluar. Allah...seksa hidup tanpa laptop.


Pepun, maaf ya teman-teman semua :)


p/s : seriously...aku memang bosan giler!! Sedihnya!!! Ada sapa2 nak hadiahkan laptop?? Untuk hantaran pun aku terima..hohoho..


Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments:

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law