Saturday, March 03, 2012

Entry kedua : Muniff lagi?

Bismillah.

:)

Entry kedua.

Tadi sebelum start buat kerja tadi, saja buat blog-walking ke blog orang,
terjumpa satu ni entry ni..

Bacalah kan, dan tertarik nak buat seperti apa yang dia buat.

Then, check the result, well I can say that it is 99.99% me!
Wah!!! kau.. nampak sangat =.='
Tapi betullah, apa yang disenaraikan menunjukkan diri aku.
Cewahhh..
At least aku tahu lemah dan kuatnya aku.
:)
Korang nak cuba?
Leh KLIK link atas tu >.<


Part yang kedekut tu..hahaha.. 
Part berkenalan dengan orang kaya tu...hahahaha
Part yang ******** tu pun.. hoho..
Betullah tu :)

******************************************

Beberapa hari yang lepas, aku layan gedik aku ni dengan cerita BFF!
hoohohoo..
Dan aku cari FB & Twitter Muniff.
Well..
Tak salah meminati kan?
Minat je, lagi pun sape lah aku ni kan.. 
Pepun..... :))))


:)
Best tau kalau orang reply tweet kita..hoho..
:))

Pada saudara Muniff : 
Rezeki di mana-mana, yang penting usaha kan?
Teruskan usaha. Dan kalau boleh kembangkan juga bakat. Bukan sahaja dalam bidang lakonan, tapi cuba aktif juga dalam bidang pengacaraan. Tahu sekarang pun mengacara, tapi cuba maintainkan prestasi yang ada. Dan kalau berani.. jadi DJ Radio..hohoho *gurau2*

Pepun..teruskan berseni, dan titipkan kemurnian dalam berlakon. Hurm.. yang ni berkias sikit, pepun all da best ya! :))

p/s : aku tahu Muniff tak akan baca.. tapi tak kisahlah.. apa yang terbuku sudah terzahir..

No comments:

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law