Wednesday, February 01, 2012

Study week~~~

Bismillah.
Alhamdulillah syukur nikmat. :)

Terbatuk-batuk duk memikirkan entry apa nak letak lepas entry Take Five yang lepas.
Dah karang dah sebelum ni. Panjang jugalah, tapi akhirnya masuk recycle bin sebabnya terasa tidak best pula entry tu. Last sekali terbitlah entry yang kalian baca ni. ^^

One more week, then all MMU students will start their WAR with EXAMS!
Yup.. very DEADLY WAR! Every trimester, this war will happen, can't deny it. HAVE & HAVE TO FACE IT. Well... a week left.. :)

Right now, I believe that we are having nice & cold study week.
Why it is so?
Nice part >> having 2 weeks free before final actually is a heaven!
Cold part >> don't know where to start and getting lazy to start!

This is what I feel too.
Where is the mood for study also I don't know.
Nak tak nak tetap kena study, bak kata hati ni, biar satu muka surat sekalipun, asalkan study.
Untuk sedapkan hati.
So..study je.
Setakat yang mampu.

Jangan mudah putus asa, inshaAllah.. 
Semoga study week yang tersisa ni akan diisi dengan baik.
Study! Biar pun satu muka surat...
yup.. satu muka surat yang ada hampir 20 slides..hahaha.. :)

Meh jenguk saudara ni nye blog.
Ni pengalaman study week die.
Bila baca dua kali, ada betul jugak apa yang dia tulis.. hohoho...


~ Possibility nak banyak tidur dan makan adalah di kala study week ~~~


Ni adalah rutin di kala nak elak dari study.
Aku study jugak ape! Study bahasa Korea! hahaha..

All the best to all.
Semoga Allah permudahkan segala urusan kita semua. :)

p/s : suka dengar berita ramai yang dah bertunang dan berkahwin. suka dan gembira tengok anak2 akak2 senior :)

2 comments:

Muhammad Izzwan said...

good luck SU..hahaha =)

Cik Mira said...

mekasih HOD teknikal~~~

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law