Tuesday, February 28, 2012

Muniff Isa

Bismillah.

Malam ni nak menggedik sikit.

Tengah layan BFF-TEMAN TAPI MESRA.
Kalau nak tahu apa benda cerita tu, leh baca kat sini. Meh KLIK



Tak layan sangat sebenarnya, tapi Muniff Isa yang berlakon sebagai Iskandar ni menarik hati aku!
OH MY GOD!!

Dia sangat hensem!
Dah lah pendek, pastu sweet plak.
hoho..

Entah mengapa terjatuh hati kejap kat Muniff ni..
hehehe..
:)


AAAiiiigggoo!!!!
Aku try add dia kat FB, tapi friend request dah banyak sangat.
So aku boleh like page dia je.
Sedih tak?
Sedih kan??
hurmmmm :(..

Ok.. masa menggedik dah habis!

p/s : Dapat calon suami cam Muniff Isa pun dah kire ok! ><

No comments:

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law