Followers

_Nur Amirah Ishak_

My photo
đź’«Juru bekamđź’«Penulis & penterjemahđź’«Perunding Takaful Ikhlas Berhad & Shaklee đź’«Kaki Travel (◕‿◕✿)

Saturday, February 04, 2012

Jodoh Kau & Aku

Bismillah.


Amik masa sikit sebelum nak tidur ni. hahaha. Hari ni wat kerja gila baca novel seharian. Alhamdulillah, selesai satu novel kat atas tu (abaikan yang meggi cup tu).


Interesting story. The writer is one of the penulisan2u reader and at the same time send her stories there.

Jalan cerita yang simple dan romantis!!!!!!!!! suka sangat! Selalu idamkan dapat suami dan kehidupan rumah tangga sebahagia itu :). Boleh try baca kalau nak tahu cerita penuh... :)


Disebabkan laptop ku sakit... Gune cara ni je la untuk update blog. Sedihhhh.... tanpa laptop rasa diri serba kekurangan. Boleh lah kiranya nak minta laptop untuk hantaran, itu pun kalau nak kahwin dalam masa terdekat.hahaha.. gurau-gurau. Oke.... selamat malam semua :)


p/s : novelis..... :)


Published with Blogger-droid v2.0.4

0 comments:

 

~ cahayanurish ~ Template by Ipietoon Cute Blog Design