Tuesday, February 28, 2012

Ambil Mood la katakan..

Bismillah.
Alhamdulillah.

Short update!

Dah masuk minggu kedua cuti semester!
Maknanya ada lagi seminggu untuk relax-kan diri ni.
Hoho.. macamlah aku akan sibuk sem depan kan.

Apalah beritanya Mr Benq aku ni yep?
hurm..
Ateh pun tak update ape-ape,
katanya nak ke Myanmar..
Outstation lagi.. =.='

Hopefully laptop aku selamat.
Aku perlukannya start sem ni.. hurmmmm..

Pepun.. tolak tepi soal laptop,
sekarang ni ambil mood untuk ke Acheh!
hahaha..

doakan aku selamat pergi dan selamat sampai semula ke Malaysia ni.
Flight aku Ahad ni.
Ahad ni beb!
hehe...

p/s : Ada masanya Allah turunkan ujian untuk uji sejauh mana kuatnya kita dan sejauh mana kita bergantung padaNya. Ada masanya juga Allah beri nikmat untuk uji kita untuk lihat sejauh mana kita bersyukur dan sentiasa berterima kasih padaNya..
:)

No comments:

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law