Friday, February 10, 2012

3 Down 2 More

Bismillah.

Alhamdulillah.
Syukur, malam ni kenyang. Rezeki lebih malam ni :)

Terasa lama tak update..huhu..
sedih pun ada.. terasa sunyi dan sepi hati bila terputus dari dunia maya ni.
Banyak benda nak buat tapi semua tergendala.
@_@

Tengah study kat dalam bilik, terasa macam penjara oOoo.. haha..
oke.. hiperbola yang melampau.
Pepun, satu kebaikan juga.
Hati ini terikat untuk fokus..hehehehe..

3 paper sudah selesai.
Client-Server, Ethics, Digital Watermarking.
Subjek yang memerlukan penghafalan yang terbaik.
Hahaha..
Dah lepas pun, berserah pada Allah, usaha sudah, yang lain DIA tentukan.
Tapi kan.. katakanlah mr.Kind tetiba nak ambil protege untuk subjek dia, aku rasa nak je tawarkan diri.
Hoho..
Mr.Kind.. tak nak tawarkan ke? hehehe..
jadi tutor sampingan pun oke..
I terima ape..


Ni apa yang aku lukis semalam kat kertas Digital aku.
Seriously, aku tak tahan dah waktu tu.
Dah siap, nak keluar dah tak leh, perut dah dua tiga kali berbunyi.
Akhirnya... aku lukis makanan kat kertas.
Yang 3 orang tu adalah aku, Nadiah, Hajar.
Lepas je aku lukis, perut aku dah diam balik.
Hahaha.. berkesan pula taktik aku ni..hehehe...


Pelajar cemerlang..hahaha.. ni la rutin aku.
Tak bersandar, aku akan duduk. Tak duduk, aku akan berdiri, cakap sorang-sorang sambil berjalan-jalan keliling bilik. Dan aktiviti berjalan tu hanya akan dilakukan bila Syerina tak ada di dalam bilik. Dan juga dilakukan bila dah bosan asyik duduk atas katil.
hehehe..


Ni plak surat cinta YTM. Alhamdulillah.
Hopefully semuanya berjalan dengan lancar dan baik :)


Ni pula novel yang sempat aku khatamkan sebelum exam Clienr-Server.
Tak boleh tahan lah. Ni la bahayanya kalau aku dah start baca novel.
Novel Ramlee Awang 302 tu aku hold on dulu.
Kalau tak memang tak study aku.

Novel kat atas ni, oke bagi aku, sebab aku tak layan sangat novel macam ni.
Konflik agak banyak dan buat aku sakit hati giler-giler.
Time aku nak study je, tangan aku meliar gi ambil novel, then aku baring baca.
So, konklusinya aku kena habiskan sebelum aku start study.

Lepas ni ada 2 paper lagi menyusul, Ethical dan Password.
Ethical ni aku takut sikit, coursework aku rendah owh!
Nak nangis aku tengok CW aku.
Rasa-rasa kalau tahap nak pass subjek ni bolehlah kot.
Sedih owh..tapi steady je oke :')

Esok pula, aku nak gi KL sekejap,
ada urusan huhu..
Semoga selamat pergi dan selamat pulang ke Melaka semula.

p/s : ^_^ tunggu aku update entry yang lain pula. Owh..buah hatiku! Mr Benq~~!~~~

No comments:

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law