Tuesday, January 24, 2012

Newssss...

Bismillah.

" Kamu nak hadiah apa? "
" Boleh minta ke? "
" Jangan mahal-mahal sudah... "
" Mira nak beg yang boleh letak purse tu.. boleh bawa pergi kampus "
" Amboi!!~~ nak pergi belajar ke ape?? "

~~ teeeeeeetttt ~~~

Whatever it is, my sista still bought me one. haha.
Thanks to her.
Actually, I'm not really love bags.. I mean this kind of bag. Lady one..
Hurm.. 


But as my mum said that..
I have to learn. Learn to have all this kind of stuff..haha..
Hurm..
I try my best. Umur pun dah meningkat dewasa, tak kan still nak bawa beg pergi sekolah setiap kali keluar? Atau bawa beg plastik letak purse dan handphone? ^^

Well..
Thanks again to Kak Ikin.
This year..... I'm still thinking what I want to get for myself ><

****************************************************************

NEWS 1

Last week, I got this bad news from my room-mate.
I felt sorry for dear bro BJ.
He met an accident and now in Hospital Melaka.
Aku tak tahu kisah sebenar, macam mana dia accident,
tapi apa yang ayah dia bagitahu kat FB, agak teruk juga keadaan dia.

Semoga Allah sembuhkan BJ. dan berikan kekuatan pada dirinya serta keluarganya.
Ramai abang-abang, kakak-kakak, adik-adik yang risaukan dia.
InshaAllah, dia akan sembuh.

NEWS 2

Dapat tahu daripada Kak Aini di FB dia, Kak Zini masuk wad, tunggu masa untuk bersalin.
Ya Allah, permudahkan segalanya buat Kak Zini.
Dia pernah jadi naqibah aku dahulu.
Banyak bagi sokongan dan dorongan buat diri aku dan sahabat-sahabat aku yang lain.
Semoga Allah permudahkan segalanya untuknya.
:)
Dia di antara senior yang tak tinggalkan kami, even dah lama tak dengar berita, dia di antara senior yang aku rindu nak berusrah..

p/s : Going back to Melaka tomorrow. Semoga selamat sampai hendaknya....

No comments:

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law