Friday, December 02, 2011

Ombak RIndu

Bismillah.
Alhamdulillah.

Haaaa.....
HABISLAH!!!!!!
T-T

Sebab apa?


SEBAB TIKET NI LAH!!!
Hahahah.

Hari ni, Bunga Raya Girls akan hang-out tengok OMBAK RINDU!!!
Dan tiket kami jam 12 tengah malam.
Haaa... giler tak?

Dan yang bestnya~~
Ini FIRST TIME purchase ticket online!
haha.. punyalah kuno kan.

Habislah lepas ni.
Bila dah tahu nak online ni..
Mesti kerap tengok. ehehe..
Moga-moga dapat kawal diri hendaknya ..@.@!

Yang lain bila nak tengok?
Ramai kata cerita ni best.
Novel dia memang tak bacalah kan 
sebabnya ada sambungan, malas nak baca.
Bila dah ada movie ni, baik layan..

Pada yang dah tengok..
Tak nak tengok lagi ke?? Tak kan sekali je tengok... ><

Pada yang belum lagi tengok..
Jom serbu panggung ramai-ramai~~~~
ehehe..

p/s : aku mungkin sombong di mata orang lain. jual mahal untuk first time tak salah kan? tapi kalau kenal aku, aku tak begitu.. :)

No comments:

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law