Followers

_Nur Amirah Ishak_

My photo
đź’«Juru bekamđź’«Penulis & penterjemahđź’«Perunding Takaful Ikhlas Berhad & Shaklee đź’«Kaki Travel (◕‿◕✿)

Saturday, December 03, 2011

GA Rush Hour

Bismillah.
Alhamdulillah.

hurm..
Kali ni sesaja nak join satu lagi GiveAway.
Manalah tahu terpilih kan.

Syarat dia senang je, pilih gambar SPONTAN kita dan huraikan sedikit mengenai gambar tersebut.
So........
Aku tak tahu lah ini gambar SPONTAN ke tak.
Hurm..


Gambar ni diambil sewaktu sambutan hari jadi kawan saya, Mohana. Setiap orang kena makan kek yang disuap oleh BIRTHDAY GIRL.
Entah mengapa BIRTHDAY GIRL nak sangat suap saya..hehe..
Dan dengan spontannya saya menerima suapan tersebut.
(Macam nak tak nak je kan disuap dan menyuap.. @@!)

So.. pada sesiapa yang nak join..
Leh KLIK SINI

p/s : kalau boleh saya nak satu kek bukan sesuap sahaja..haha ^^,

0 comments:

 

~ cahayanurish ~ Template by Ipietoon Cute Blog Design