Saturday, December 31, 2011

Aktiviti 6 - Tagline Blog Aku CUN

Salam.
Alhamdulillah.

Haaa... simple jek hari ni.
Aku nak join aktiviti 6 geng fiQ'Ra.

^_^


Ni Blogger-card cun aku.. huhu


Dalam aktiviti ni..
Kena bagitahu tagline blog masing-masing.

Aku pun tak tahu sangat apa tagline blog aku, kalau tagline yang selalu aku guna time cakap dengan member-member aku tahu lah..
Pepun, aku pilih tagline yang ini..
(Ada di-header blog aku)


"Petikan perjalanan sepanjang pengembaraan"

Aku start blog pada tahun 2007 asalnya, tapi mula aktif pada tahun 2008, waktu aku Asasi di MMU.
"Petikan perjalanan sepanjang pengembaraan" ni merupakan tema khas tuk blog aku ni.
Simple nya, apa sahaja yang aku mahu coretkan selagi aku masih bernyawa dan spesifiknya tentang hal peribadi aku, di sinilah aku akan menulis.

Aku menzahirkan apa yang aku rasa melalui penulisan, sebab aku tahu aku pandai bab tu.
Dan blog ini merupakan diari maya untuk aku
^_^

p/s : semoga perjalanan aku ni diberkati Allah, juga semoga perjalanan geng-geng semua sentiasa berada dalam rahmatNya.

Kategori hadiah yang dipilih... Kategori 1

6 comments:

anamizu kaito said...

hai jurish.. wahhhh petikan perjalanan spnjg pengembaraan.. smart3!! :)





luv,
cik ana

Cik Mira said...

hoho..
mekasih~~ ><

Nur Atikah said...

good luck dear ^^

fiQ'Ra said...

Petikan perjalanan sepanjang pengembaraan.. nice dear.. gud luck tau ;)



admin,
GENG fiQ'Ra♥

DiDiE eLa said...

semoga perjalanan kamu berjalan dengan sebaik mungkin..

gud luck

visit didie

nshuhailahz.blogspot.com/2011/12/tagline-blog-aku-cun.html

Cik Mira said...

@didie ..

mekasih.. sama2 kite..inshaAllah ^^,

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law