Sunday, November 13, 2011

Selamat Malam Awak!

Bismillah..
Yup...
Sangat mengantuk ni.
Tapi menunggu kering sesuatu agar cantik kelihatannya.
Entah jam berapalah kami akan tidur nanti @@

Today, was a fun day for me, and also conflict also for me.
Hurm....
Why it so??

Hari ni, Allah sampaikan hajat saya mahu pergi tengok pameran kucing even saya tak pegang kucing sangat.
Oooppss..bukan tak sangat, tapi tak langsung.
Maybe time kitaorang pergi tu time tak banyak lagi kucing yang menghadirkan diri..
><

Tapi one thing I tend to notice about myself is that, I easily get jealous. Hurm.
This is bad dude.
Yup, sangat tak baik oke. Sedangkan Nabi pun tak gemar perasaan cemburu ni. Ingat kisah bilamana Saidatina Aisyah yang mempunyai sifat cemburu akan Saidatina Khadijah, sebabnya Nabi selalu menyebut-nyebut nama isteri kesayangannya itu.Bak kata orang cemburu itu tanda sayang.

Hahaha..
Bila fikir balik, mulalah bisikan jahat datang menerpa.
Kalaulah exhibition tu tak ada..mesti.. dot.dot.dot
Kalaulah aku tak cakap sal sabun mesti.. dot.dot.dot
See..see..
Then I realized something.

Oh Snap!! (gaya Aiman Azlan)
It is not mean that I........???
No beb, it cant happen.
Ya Allah perbetulkan hati aku semula.
Kikis semua perasaan2 tu.

^_^
Not much I want to say.
Will update more later.
So..before sleep..hear to this song,
Then Zikir until you fall asleep.
^_^


p/s : Im not alone~~~~~~~

No comments:

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law