Tuesday, November 29, 2011

1st GiveAway~~

Bismillah.
Alhamdulillah.

hehe..
Selamat pagi semua.
Subuh sudah?
Alhamdulillah. Apa kata tunaikan pula Dhuha?
Besar dan banyak manfaat nya, inshaAllah.
Moga istiqamah.

Yep..
Hari ni nak cakap sal GiveAway.
Selama berada di dunia blogger ni, dalam sejarah, hanya pernah sertai satu CONTEST, satu SEGMEN, dan kali ini, GIVEAWAY.

Apa kejadahnya benda ni?
hurm.
Mengikut ilmu yang ada, GIVEAWAY ni lebih kurang cabutan bertuah yang diadakan oleh blogger. Alhamdulillah, murah hati memberi hadiah, semoga Allah redha dan semoga bertambah-tambah rezeki hendaknya.

So, tak salah nak cuba kan? ehehe..
For my 1st GIVEAWAY, I join this site.


Kak Fazwa adakan 1st GiveAway dia.
Saya dah mula rajin jalan-jalan dan tinjau-tinjau blog orang lain.
Sedang tinjau dan terjah, saya jumpa banner kat atas ni.
Terdetik nak join pula.

Syaratnya pun tak la berat mana.
Just you have to be one of the follower, put the banner (like above), then create an entry about this GiveAway.
Waalllaaa~~~
Easy right. No need to think really hard for it. Just write what is come from your heart.

So..buat kak Fazwa, 
moga-moga bertuahlah tuan empunya badan ni terpilih menang. haha.
And congratulations for your 1st GiveAway.
Good luck sis~~

Untuk Give Away ini juga, saya nak tag dua orang kawan baik saya.

p/s : sesiapa yang nak join, boleh klik SINI. Enjoy~~~ ><

No comments:

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law