Saturday, October 01, 2011

Trip to my hometown?

Alhamdulillah... sudah selamat sampai ke Perak.
Perak baru..belum Ipoh lagi.
Maybe beberapa hari kat Bidor, baru akan bertolak balik.

Alhamdulillah.
Trip kali ni ke CAMERON.
hohoho.. xde pe pun kat sana,
tapi nak sampaikan hajat, dan pe salahnye lepak-lepak ngn kengkawan time cuti ni.

Exam?
Wohohoho... ok lah..
diuji dengan kesihatan yang kurang baik menambahkan lagi kecekalan..cewah..
cekal dengan apa? cekal dengan tido..haha

Esok gak my first time drive naik ke Cameron...
Cuak gak ni oooiiii..hahaha...

Tadi time kat Pudu, ada ala-ala cite Hindustan pun ye, 
ala-ala cite Melayu pun ada.
walau apa pun, alhamdulillah tak terlepas bas,
dan apa yang terjadi tadi, hurm...
entahlah.
Semoga Allah permudahkan segala urusannya.

Okai... sebenarnye..sangat malas nk update.
tunggulah ada cite best plak ke..
haha..
owh ye..

'orang tu' tau ke saya cakap sal die..
=.='

p/s : saya suka oktober.. ^^,

No comments:

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law