Thursday, October 06, 2011

TORA DATANG LAGI!!!

TORA DATANG LAGI!!!!!
HAAA....
ni bukan iklan mainan TORA time kecik-kecik dulu tu.
uuuiii...time tu, kalau tak dapat TORA ke, DING DONG tu ke.. sure akan mengamuk.haha.
Tapi sekarang...?
Dah besar la katakan.

Yup...
lambat pula update blog ni.
Balik je dari Cameron, malas nak menaip tapi nak sangat menaip.hehhe..
Nanti update plak tentang CAMERON TRIP ek.

Firstly..
nak ucapkan jutaan jutaan terima kasih kepada semua member2 yang dikenali.
Sebab apa?
Sebab ucapan kalian.
Pada geng2 rumah yang maleh nak kuar bilik time wish tu, mekasih.
Pada geng rumah yang nyanyi tapi tak la sedap mana pun mekasih.
Sayang korang.

Pada yang anta kucing tapi nasib baik binatang tu x nyanyi sekali pun jutaan mekasih.
Semoga doa yang kalian semua titipkan dimakbulkan Allah,
dan kembali jua kepada kalian, kerna,
para malaikat juga turut mendoakan orang yang menitipkan doa buat saudaranya.
Semoga Allah sentiasa pelihara kita.

Buat ahli keluarga saya,
ada yang siap offer nak belikan hadiah juga jutaan terima kasih.
Bukanlah hadiah serta ucapan yang menjadi gilaan saya, 
pada yang tak ucap tu pun saya tahu korang sayang saya jugak..hehe..

Ok...enough..
Apa plak hadiah tuk diri saya?
Pagi tadi baca berita, harga untuk SUZUKI SWIFT baru keluaran syarikat apa ntah,
serendah RM555 sebulan @ dalam RM65,000++..
wow!!!!
jauh beza dari harga yang saya tgk sebelum ni..
RM700++ sebulan @ dalam RM75,000..
perrgghhh... even RM555 tu pun.. mana nak cekau?
haha.. jauh lagi nak kene simpan duit...
so... tak dela SUZUKI SWIFT tuk hadiah birthday tahun ni..
mahal sangat.

Tukar taste plak..
alang-alang dah sambut birthday kat Cameron, 
saya dapatkan untuk diri saya BABY yang baru.
Nama BABY ni bukan saya yang letakkan,
tapi ok lah..
yang bagi nama ni kata

"Mira dah ada TONY, TOMA.. apa kata..."

TORA!!!
eh...
silap...
TARO!!!!

Nama ni diambil sempena nama ULTRAMAN TARO..
Bole tak?? =.='
Tau la saya suke tgk Sailormoon..Power Rangers.. dan Ultraman.. hurm....

Meh tengok my new BABY..

Ni TARO saya, dibeli pada 3 Oktober 2011 dengan harga RMXX.XX haha
Tengok dan perhatikan kat bahagian tengah ek..



Ni plak TARO berusia 4 hari (selepas 3 oktober 2011)
Haa.. perhatikan yang tengah tu..dah panjang kan?
Alhamdulillah, semoga ia sehat la ek.
Ada yang patah sebab excident tempoh hari ^^,

Tetibe terasa nak ada Kaktus sendiri plak.
So, saya pun beli satu,
Time mula2 beli tu, takut dia sejuk nye pasal,
saya bawa die jalan2 kat pasar..bagi xnk sejuk..
hahaha...
sampaikan geng2 rumah suh saya jalan jauh2 skit..
katenye

"tak pernah dibuat orang bawak pokok gi jalan"

Tak pe..saya dah buat...
dan ubat rajuk Taro sebab patah tu..heh..

hurm....
nak kena search cara2 nk jaga kaktus..
ok.. see in the next entry u allllll...

p/s : doakan Taro sehat ek. pokok sentiasa berzikir..smg Taro berikan saya manfaat dan sedikit saham di akhirat nanti.

No comments:

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law