Thursday, September 22, 2011

Satu Selesai


Alhamdulillah exam sudah selesai, baru satu paper.
Applied Cryptography.
Hurm....
Last minit nye study, hoho..pepun, tawakal sahajalah.
Memang ada yang tinggal pun,
ada beberapa part tu yang tak tahu nak cari jalan akhirnya,
tersekat kat tengah-tengah, dengan harapan Sir akan isi sendiri..haha

Begitulah nasibnya.
Rasa sayang plak sebab subjek ni menarik.
Last-last minit baru tau nak kira itu ini macam mana,
tapi disebabkan banyak melibatkan MODULUS,
terasa lemah kat situ, jawapan tak dapat sebab benda alah tu ar!

Lantaklah, benda dah lepas kan...
Tumpukan untuk paper yang lain pula.
Dan seperti biasanya,
malam ni memang tak ada mood nak study langsung,
Wat itu ini, sana sini,
mengisi masa yang ada,
esok baru start enjin semula.

p/s : Dah start mengantuk la....


No comments:

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law