Tuesday, September 13, 2011

Nasib baiklah

Alhamdulillah

Syukur..
Dapat juga recover semula blog ni tapi gune link yang baru.
Sedih T_T..

Semalam, tengah syiiookk update blog, ubah sana sini blog ni,
Tetiba perasan blog-blog yang difollow hilang entah ke mana,
tinggal dua blog, satu tu kenallah, tapi satu lagi tu memang x kenal langsung.

Try la buka, sebab dah ada dalam list kan,
Allah...
post/entry dia semuanya tak senonoh.
Bukan nak cakap la, tapi memang tak senonoh pun.
Saya dah cuak dah, seriously dah cuak.
Panggillah Mek Ecoh suruh dia tengokkan.
Bukan setakat Mek Ecoh, Mek Eda & Mek Wani pun tengok sekali.

Pening kepala, kenapa blog dia je yang ada.
Tak tahu nak unfollow camna..sebab tak ada side FOLLOW pun kat blog berkenaan.

Dipendekkan cerita...(sebab takut meleret)
Mek Ecoh selidik,
Owner asal blog tu..CIK *****
dah padamkan blog dia. Tapi ada insan yang tak sepatutnya ambil link blog dia
dan post semua benda-benda tu.
Yang bestnya, dia boleh hilangkan semua blog-blog yang hampir berpuluh di- follow hilang dalam sekelip mata sahaja..
Anehnya, dekat kul 12 tengah malam, semua blog-blog tu ada semuanya.
Yang bestnya lagi, blog NURISH ni diprivatekan..hurm...http://www.smileycodes.info

Akhirnya, saya ambil keputusan untuk tukar link ni.
Kali ketiga masuk kali ni,
dan nasib baik semua post-post yang ada sebelum ni boleh di-recover

So..nasihat teman..
Tak ada nasihat.
Benda-benda camni selalu terjadi, 
selalunya kat FB tu hah..
Silap click link mana2..mulalah...
siap ada link Harry Potter lagi tuh..

Jaga-jagalah diri baik2..

p/s : 
"sesungguhnya dalam diri manusia itu ada seketul daging.apabila daging itu baik,maka baiklah seluruh anggota.dan apabila daging itu rosak,maka rosaklah seluruh anggota.ketahuilah,itulah hati."

No comments:

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law