Monday, July 18, 2011

Hurm

Dah masuk minggu ke-7..
Semakin pack dengan assignment dan midterms.

Entahlah.. salah satunya yang saya kurang gemar adalah presentation..
hurm..presentation...

Minggu depan dah start presentation, dapat lak 2nd group kan..
Hopefully semua yang dirancang berjalan dengan lancarnya..

Minggu ni bagi saya pack la jugak.
Bersenang-senang dahulu, bersusah-susah kemudian
Begitulah umpamanya..hahaha

Minggu ni lebih banyak kepada discussion assignments.
Macam tadi, pergi company, best lak mandu manual, lama tak bawa kereta, last bawa pun bawa kereta auto, bila dapat sentuh dan pegang gear manual ni, gian dia semacam je..huhuhu

Satu perkara dah lepas,
pasni kena memikirkan sal event Sabtu ni.
Even saya bukanlah merupakan komiti yang kuat, tapi peranan saya bagi saya boleh tahan lah.
Dan saya bersyukur kerna diberikan tugas begitu, at least, bila saya nak ajak member2, saya yakin dan tak was2..hehehe

Care Club ni sangat baru.
Even depa nye ice breaking sangatlah ntah apa-apa..haha
Tapi usaha dan semangat yang depa tonjolkan buatkan saya rasa bangga dengan depa.
So..event yang akan datang ni harapnya semuanya berjalan lancar.
Segala kekurangan, pejam sebelah mata je la kan.. ><

Dahlah saya terlepas 2 meeting.
Maaf ek.

Bahang ke-tension-nan pun mula terasa,
kalau saya amik FYP lagi terasa kepala nak meletup..ahah..
Jangan cakaplah..
waktu diskusi, apa yang kengkawan sembang sal FYP saya duk pandang je depa..
hahhaa..
terasa nyesal pun ada gak..
haaiippp!!!!

Ada baiknya saya menamatkan ini entry..
Perlu siapkan diri untuk hari yang pack esok.
Ya Allah..
aku benar perlukan kekuatan.

p/s : ada kalanya saya rasa saya sudah gagal menjadi seorang leader..hurm... kesian anak buah saya.
Maaf..korang dapat leader yang macam ni.. Sampai satu tahap, saya maleh nak fikir dah.. Pepun thx pada arwah mak dan abah kerna menamakan diri saya dengan Nur Amirah.
hurm...Abah....mira nak balik.... 



Entah mengapa..
saya suka tengok dua hero ni..hehe
Han Geng (HanKyung) siap tengok JunKi tu..
sebabnya dia tengah tengok saya!!hahaha


No comments:

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law