Saturday, May 14, 2011

Dua minggu lagi


Makan lagi...hahaha..

Dekat seminggu tak update blog, tup-tup terus cakap sal makan kan...
Hurm... 

Hari ni Kak Ikin belanja makan kat ayam penyet!!
Teringat lak hari tu.. Kak Farah nak belanja makan tapi saya tolak.
Rezeki tu.... tak pelah..waktu tu ada keje sikit pun..huhuh...

Tapi saya suka Ayam Penyet yang dekat Melaka tu lagi~~~
><

Sepanjang minggu lepas,
saya diulit pelbagai perkara dan dibebani dengan bermacam perasaan.
Ditambah dengan soal kerja lagi.. totally saya sangat tertekan.
Satu persatu datang menjengah.
Yang mengarahkan saya untuk bertindak, tapi tak tahu nak bertindak macam mana.
Sangat sukar.
Saya ingat lagi...
satu hari tu, disebabkan saya benar-benar tak tahan, semuanya saya pendam,
saya lepaskan kemarahan saya pada Aleep..
dan memang waktu tu pun ada masalah dengan CVs Screening.

Kesian Aleep...
Kesian gk kat Fikri..dia pun kene tempias sekali..

Lagi dua minggu je lagi..
Dua minggu je...
Bertahanlah~~~

Waktu presentation untuk intern pun dah confirm.
Semoga segalanya berjalan dengan lancar.
Duk fikir lagi apa yang nak tulis dalam slide ni hah..

Entahlah....
Tak ada idea nak update apa even hati memberontak nak update.


Yang ni bukan saja-saja nk tangkap.
Ini lah akibatnya kalau ganggu privasi saya tengah makan.
Makan lagi~~~hahaha..

Tak ade la..saya tengah makan duk tengok-tengok, nak kata kenal, hurm.... Saya snap diam-diam.
Ganggu sangat kan.. 


Yang ni saya jumpa dalam lif kat Petronas tu.
Budak-budak nye keje kot.
Professional kot yang bekerja kat situ, alih-alih benda ni pun ada gak..
Vandalisme ni~~~
Ish3...

Hurm...
sah saya memang dah malas nak update.
Sekarang ni nak rangka balik study plan, nak kasi tunjuk kat abah ibu.
Apa abah ibu nak cakap, saya kena kuat.
Ini jalan yang saya pilih.
Semoga Allah lancarkan segalanya.

Owh ya.. lupa lak..
Pada Kak Sal... dan Amir..
selamat memulakan tugasan baru di tempat yang baru.
Juga pada Kak Nadiah.
Happy2 korang semua.

p/s : we will meet in epsilon year..

No comments:

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law