Tuesday, May 31, 2011

Adios TS

" Maintaining the relationship is important"

Kata-kata yang benar2 menyusuk jiwa saya.

Firstly.. 
Thanks to Talent Sourcing.
Saya sangat terharu farewell party yang dibuat Isnin lepas.
Yang mengharukan saya,
En Naina, Manager Talent Management turut sama turun farewell ni.
Kak Jam, Manager Talent Sourcing pun ada.

Saya sangat terharu.
Cam biasa, ucapan daripada Kak Akma, my supervisor.
Then..saya lak bg ucapan, tengah2 bg ucapan, En Naina memintas sekaligus menamatkan ucapan saya.

Dia lah yang paling panjang ucapannya.
huhuhu... 
Dua kali plak tu dia bg ucapan dan nasihat.
Saya sangat suka dan terharu.

Siap tanya lagi saya ada berapa orang adik beradik.
Dan kebetulan dia pun orang Ipoh [Jelapang].
Dan masih single.
Siap bongkarkan, kat rumah xde sape, dia takut tinggi, mkn kek sbb takut saya kecik hati.
Hahaha.. sangat comey ok!

Saya first jumpa dia mmg terkejut, sbb muka dia x sama dengan gambar yang ditunjukkan pada saya.
Sangat hensem owh!
Dan dia baru 2 minggu masuk Talent Management.
huhuhu..
Sangat teliti orangnya, lembut orangnya, tegas orangnya.
Disebabkan saya muda lagi, saya tak berani nak bagi borang suruh dia isi..
hahaha..


Maaf la..
malas nak rotate.
Saya sangat terharu ada kek ni.. huhuhu
Cuma terkilan.. kak Farah xde.. Fikri xde..hhuhu


Ni lak.. TS bg saya.. mekasih.. besar lak mug die!!


Ni lak Kak Julalila yang bagi.
Senyap2 letak atas meja ek..?
hahahha.. kantoi sudah~~~

Sepanjang saya kat TS, banyak yang saya belajar.
Benar kata En Naina..semua tu bernilai buat saya.
Dia juga puji saya!
Hahhaa.. saya sangat malu.
Seriously.. saya sangat malu..
Rupanya saya diperhati..
hahhaa.. poyo2..

Pada semua TS..
mekasih kerna bagi peluang saya kerja kat sana.
InsyaAllah.. ada rezeki kita jumpa lagi.
Harap x lupe akan saya hendaknya..hehe..
Mirange la katakan..
x tahulah nape nama tu femes kat sana..

Pada En Naina..
Thanks for your advice.
Thanks juga utk McD dulu.
Thanks for everything.
Maaf saya pecah masuk bilik letak kotak tu.
Saya malu nak serahkan face to face.. nanti sure ada sesi kenal2 lak kan..hehe..
Pepun...
Nanti kahwin jgn lupe jemput tau.
Jelapang dengan Taman Meru tak jauh mana pun.. Naik basikal pun leh.
Jemput2 la datang rumah.
Nak datang rumah bawa rombongan merisik pun ok..hahhaa..

Ok... saya dah mula mengarut.. ><

Akhirnya...
saya berjaya lalui stage intern saya ni  dengan jiwa saya yang masih budak2.
Maaf dan terima kasih buat semua.

Tadi....
dah bincang dengan abah.
Alhamdulillah abah redha.
Semoga Allah permudahkan jalan saya...
Dan kuatkan hati saya... saat melihat kawan2 lain sudah habis belajar.
huhuhu...

Ok la.. nk tido dh~~~

Akhir kalam..
jaga diri, jaga hati..

No comments:

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law