Saturday, April 23, 2011

No time left


BIBIMBAP KOREA!!
huhuhu..
Ini adalah salah satu makanan Korea.
Nama yang diberikan adalah Bibimbap.
It is a mixed meal.
Ada nasi, telur, sayur, beef/chicken, sos, dan sup kimchi.
Nak makan dia kene gaul kasi rata dengan sudu..hahhaa..

Seriously.. sedap!
Akhirnya dapat merasa makanan Korea! yeay!
Saya juga berjaya makan hanya menggunakan sudu sahaja, tak perlu support daripada garfu.
Orang Korea kan selalunya makan guna sudu je, so saya telah berjaya! huhuu..

Hari, saya dan Bunga Raya yang lain telah pergi ke MP/DP.
Kami layan cerita...


RED RIDING HOOD.

Menarik jalan cerita dia.
Sentiasa buat kami2 ni tertanya-tanya dan ternyata sangkaan kami semua meleset mengenai jalan cerita ni. Lain yang kitaorang suspek jadi serigala jadian, yang lain pula yang jadi.

Pepun, tak rugi ar pergi,
huhuhu...

Semalam [Jumaat], kami layan cerita ni pulak


Cerita yang benar.
Sangat mencemaskan dan menakutkan sedikit.

Tapi satu je silapnya cerita ni,
Uncle Seekers tu suppose mina berikan ucapan atau kata-kata, lebih keapda nasihat supaya orang lain ka luar sana akan lebih hargai apa yang mereka miliki.

Dan ingat..ALLAH ITU LAGI KUAT!

Nak cerita sal review dua cerita di atas seperi malas ni.l hurm...


Ini mangkuk saya. Licin tu!!!
Siap tambah lagi nasi Aida dan Ecah sikit, sbbnya mereka tak larat nak habiskan.
Entah mengapa banyak pula aku makan.



Gambar Ecah xdela plak..
die tengah sembang dengan ehem..ehem.. hahahahaha...
so maleh nk snap dah.. ^^

Well, Im happy here.
Lama tak gelak-gelak camni kat Melaka ni.
huhuhu... Tapi kalau ada Nadiah lagi complete Bunga Raya.
Sorang xde seakan tak berseri je Bunga Raya..nanti...heheh...

Cek mata tadi pun saya terkejut.
Power dh turun.
ALhamdulillah, pepun saya sempat tukar cermin sahaja, murah dan jimat duit sikit.

hurm....

No comments:

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law