Wednesday, April 27, 2011

Kashaf Imani


Malam ni saya layan Kashaf Imani!
Best dan sweet pada permulaannya.
Huhhu..

Di sini ada sinopsis sikit sal cerita di atas.

Syabas Beto!
Disebabkan saya minat dengan Beto, so I give extra credits to him.
Syabas2!
Ambillah juga iktibar daripada cerita ni.
Ajal maut itu di tangan Allah.
We can't predict what will happen in future.

So, silalah tengok~~ hahaha

Kerja?
Alhamdulillah, kerja ok even terselit kesulitan.
Hahaha.. giler malas nak update.
saje nak menyemakkan entry2 yang ada di blog ni.

Ok lah.. nak rehat.
Dr Ong!! nantikan summary saya, saya baru baca 4 muka surat artikel tu dan ada part yang saya memang tak faham sangat, even saya cuba bayangkan pun saya still x berapa nak faham.

Huhuhuhu...
saya semakin lega dan clear dengan keputusan yang saya ambil ni.
Terima kasih ya Allah.
Terus kuatkan aku kerna aku tak mampu berjalan seorang diri.

Ok.. akhir kata,
jom tengok lakonan BETO!!! 
Hahahaha

p/s : jaga diri..jaga hati.. yup... even saya mahu beranikan diri, tapi hati saya masih belum bersedia lagi..

2 comments:

Zinnirah Al Jannah (".) said...

Akak pun tengok cerita tu. Best gak lakonan2 Beto. Ada tengok cerita Juvana TV3? Macam best je tengok acting dia. Cikgu yang sangat poyo~ Hehe..

..: nurish :.. said...

wah...akak ada astro..hehehe.. gurau2..

xde la plak..xpe2. sy try cari nanti.. ^^, .. seperti kene tengok jek....

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law