Followers

_Nur Amirah Ishak_

My photo
đź’«Juru bekamđź’«Penulis & penterjemahđź’«Perunding Takaful Ikhlas Berhad & Shaklee đź’«Kaki Travel (◕‿◕✿)

Wednesday, March 16, 2011

My first lunch with TS

" SAWADIKAP "

Masuk je dalam restoran, kami disambut dengan ucapan
"SAWADIKAP "

Saya yang first time masuk pelik gak, kat ne tempat nie.. rupenye..


Memang haram saya nak tahu tempat ni.
Exclusive giler!!!
Seriously..
Well..

Hari ni my division wat makan farewell for 2 staff yang akan melangkahkan kaki keluar daripada Talent Sourcing. Memang touching sesi farewell ni, saya duk tahan je nak nangis, sensitif la katakan.


Bila dapat makan free ni, memang kena hargai baik-baik.
Dah lah makanan dia sedap-sedap!
Tapi seriously.. mahal.
Bak kata kak Nadia.. tomyam yang kitaorang makan tu dekat RM30++..
bayangkanlah.. kecil je pun mangkuk dia, tapi harga mau gugur rambut saya nie hah.



Oleh sebab saya ni baru lagi kat TS, so nak makan pun kena cover2..tunggu lah saya lama sikit..
hahaa..terbongkar segala rahsia yang ada ><


Anyway buat Kak Punitha,
tahniah! Semoga di tempat baru lebih bahagia hendaknya.
Good luck sis.
Maaf, saya memang pendiam, tak banyak cakap, tapi kalau kenal saya nie, saya memang seorang yang banyak cakap, tapi hanya pada mereka yang saya kenal sahaja. ^_^

Buat Kak Zurina, syabas dan tahniah.
Jaga diri di tempat baru tau.
Terima kasih bagi saya selesaikan satu kes tadi even kes tu Kak Zu yang setelkan sendiri.
Saya terasa ada soul datang sebabnya bila ditanya soal komp + IT pada saya, jiwa saya kembali hidup.
Terima kasih hidupkannya ^_^


Hari ni tak sibuk mana, tolong akak-akak yang ada menyelesaikan kerja mereka sahaja.
Tak pe, saya suka kerja yang diberikan.
Dan tak sabar nak gi kerja esok..huhuhu..


Pepun..hari ni saya enjoy. Terima kasih semua.
InsyaAllah saya akan lakukan yang terbaik pada hari mendatang di Talent Sourcing.
I want to be a part of you guys!

Ok...
Nak rehat..jom rehat.
Dah ar tadi buat kerja giler.
Bengong sungguh diri nie.. ^^

p/s : segan...segan...segan...

0 comments:

 

~ cahayanurish ~ Template by Ipietoon Cute Blog Design