Sunday, February 20, 2011

Sayonara Melaka

Well today entry for my beloved campus.
I really tired today.
Seriously. From morning.. working out to make my house look as a house again..hahahha..
damnly tired..so tonight.. I wanna rest plus movies to watch..hehehehe..
Tomorrow have to work again. ^_^

Sayonara Melaka.
Yup.. thats the title for today.
Alhamdulillah..I will do my internship by this 1st March until 31 May 2011.
Pray for me. Pray for my friends also.
Semoga Allah lancarkan segalanya.

I will be in Kuala Lumpur. Wanna meet me?
See u guys in KL... ><


FIST ADMIN.
This is my faculty. I love FIST! ahaha..
Eventhough facilities there... =.='''
but Im still proud to be one of the FIST student.
I made my promise to Ateh. And I still remember that promise.
To fulfill that.. I must work hard. So.. this faculty..this place had taught me many things.
How it is feel to be fail.. How it is feel to be at the bottom.
All that really taught me something.
Dan di sini juga.. saya jumpa lecturer-lecturer yang hebat-hebat..yang baik-baik.
Persahabatan antara mereka benar mengusik jiwa saya..hinggakan saya mahu menjadi sebahagian daripada mereka juga.Saya juga mahu menjadi lecturer..hahaha..insyaAllah.
Dan di sini juga saya kenal jejaka Shanghai. Owh.. saya pasti akan merinduinya.Sungguh!
Tak sempat nak ucapkan selamat tinggal. Hanya pandangan last tika exam TRM je yang memberikan ucapan "Take Care.."


Ha...ni plak tempat yang selalu saya dan kawan-kawan isi perut kasi kenyang.
Plaza Siswa. 
Huhuhu..pernah juga terserempak dengan jejaka Shanghai dua kali kat sini..hehehe.
Well.. MMU Melaka tak lah besar mana pun..kecik je.
Kat sini jugalah tempat saya main hide and seek kalau terserempak dengan orang-orang yang saya tak nak jumpa tika waktu Beta dulu..huahahahahaha...


This place also.. Teka kat mana??
Hahahaha..
Ni la Exam Hall.
I snap this photo one hour before DataStruct exam.
I saw something yang buatkan hati ni tak tenang.
Bisikan..bisikan...

Sampaikan saya tertanya-tanya apa yang sedang berlaku. Saya memerhati je dari jauh.. sehinggakan saya ambil langkah laju dan terlebih dahulu masuk ke dalam dewan. Tak nak dibelenggu dengan perasaan yang kurang enak ni.. Huuiisshh...
Bila fikir balik..cam bodoh je saya nie. Tak pelah.. Allah lebih mengetahui segalanya.
Nasib baik tak effect time saya jawab soklan. Fokus saya telah lari sedikit..hurm...

Kat Exam Hall nie.. jangan tanye ar.. seribu kisah telah terjadi, sejak Beta.
Titik mula saya menjatuhkan diri saya sendiri. Dengan bekalan yang tak cukup..saya redah je hidup sebagai mahasiswa di sini. Alhamdulillah..saya punyai kawan-kawan yang amat concern dengan saya.
Dan di sinilah saya kena tegur..sebab skip kelas siap ada kuiz lagi tu.....
dan saya tak kan lupakan apa yang dah berlaku time tu.. haaaiiihh..
Setiap orang punyai pengalaman hidup masing-masing. 
Allah menentukan segalaNya.
Dan selepas daripada itu..saya telah tekad.. ada baiknya saya diamkan diri.
Cukuplah dengan apa yang telah terjadi.
Saya prefer involve dari jauh sahaja.



Hahahahahah... kucing ni pun jadi saya snap..
Tido ke cik kucing??


Haaa... dah jaga!
Ok x nak kaco!! ><

Tu dia..sikit-sikit cite sal kampus tersayang.
pasti saya akan rindu nak masuk kelas semula.
Nak mengata kengkawan yang ada.
huhuhu..
Pepun.. sayonara Melaka.
Maafkan salah dan silap saya ya semua.

Untuk member-member yang akan wat intern gak..
Best of luck. Kerja baik-baik.
Jaga diri kalian..
Bye-bye..
^_^

Buat Bunga Raya Girls..
Jaga rumah baik-baik ek.. 
Ada apa-apa bagitahu ok..

p/s: nak layan Beautiful Mind buat kali kedua.. huhuhu.. Hurm.. hopefully I can still see him after 3 months off~~~ Bye-bye sir~~ ><

No comments:

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law