Wednesday, February 16, 2011

3 paper dah habis..


Alhamdulillah.. Syukur pada Allah.
Walaupun masih ada 3 paper untuk diduduki, kita ambil masa untuk update ini blog.

Pening-pening.
Exam kali ni benar-benar menguji tahap fizikal dan mental, kesabaran dan kegigihan.
Kenapa?

Kebanyakkan paper yang diduduki oleh pelajar-pelajar MMU ni benar-benar mencabar.
Straight beberapa hari dan adanya 2 paper dalam deretan hari itu.
Allah je yang tahu bagaimana sengsaranya menghadapi semua ni.

Susah macam mana pun kena hadapinya kan?
Kalau tak..tak grade ar.. kena bayar fees lagi, lagipun ini semua tanggungjawab sebagai seorang pelajar.
Hurm...

Setelah habis 3 paper nie, terasa ringan sikit, walaupun saya tak pasti sama ada paper Computer Network saya nanti leh jawab ataupun tidak. InsyaAllah..bolehlah hendaknya. Doakan yek.

Ada juga member rumah ni yang menaikkan ke-jealous-san di jiwa.
Dah habis exam dah mereka.
Tapi mereka kena lalui sengsara dahulu.
Tak pe berbaloi korang habis dulu.
Tinggal kami2 ni plak..hahaha..


Haaaa...
Alhamdulillah.. laptop saya [Mr benq] dah sihat semula.
Alhamdulillah.. 

Bolehlah saya tengok Sailormoon pasni..hehehe..

Workey la..
nanti celoteh lagi.

Esok paper Math petang.
Semoga Allah permudahkan semuanya.

Akhir kalam,
jaga diri, jaga hati.

No comments:

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law