Followers

_Nur Amirah Ishak_

My photo
đź’«Juru bekamđź’«Penulis & penterjemahđź’«Perunding Takaful Ikhlas Berhad & Shaklee đź’«Kaki Travel (◕‿◕✿)

Saturday, January 22, 2011

My Little Miracle 4

My Little Miracle!!
huhuhu..

This is not mine..
This is my nephew/niece..
Do not know yet whether this one he or she..
But based on prediction.. it is a boy!! ><
Predict only~~


Can you see?
Her/his head.. legs..hands??
hahaha..
When I saw this one.. my heart keep *dup*dap*dup*dap
One nice and calm feeling feels my heart.
Kak Lang said.. at that time.. he/she playing with his/her hands and legs..
like swimming.. hahaha.. so cute...
huhuhu..
Semoga Allah sihatkan kandungan Kak Lang.
huhuhu...


The red one is the head..hahah
Tertonggeng lak budak ni.
Ya Allah...
Besar sungguh kasihMu.
Lihat benda ni pun buatkan hatiku tenang.
Tak sabar nk tunggu die keluar!!!
Dijangka dalam bulan Julai tahun nie ><

So..Angah ngan ilah..
kamu berdua ada geng!!
hahahaha..

Dah ar dalam bas tadi ada couple ni.
Sweet je.. Couple Cina.
Si suami jaga anak perempuan dia.
Banyak ragam.. muntah.. menangis.
Sian..asyik tido je budak tu.. tak sihat kot.

Si isteri dia lak duk depan..dengan adik laki die..
sebab kena jaga baby die.. 
Comel giler baby die!
Si suami kat belakang.. kejap tengok anak perempuan dia..
pastu jenguk2 depan tengok baby and isteri dia plak.
Sangan sweet si suami.
Bancuhkan susu tuk anak.. tidokan anak dia..
Couple ni muda lagi..
tapi tengok cara si suami dengan sifat tanggungjawabnya..
terserlah kematangan si suami.
><

Dah ar bila balik tu..si suami tengok saya.
Yalah.. nak bangun la katakan..
tapi x berani nak balas pandangannya..
maklumlah suami orang..huhuhu ^^

Semoga sentiasa bahagia kalian sekeluarga..
Happy Chinese New Year.

hhhhu..
Bila tengok je couple ni..
saya berhajat dalam hati.
Hajat ini biar Allah sahaja yang tahu.
Semoga Allah perkenankan hajat yang saya tekadkan.. ><

Hari ni.. meskipun penat..
Penat saya terubat dengan kisah couple Cina ni..
dan juga little miracle saya yang keempat..huhu
nak tunggu little miracle saya sendiri.. lambat lagi.. huhu ^^,

0 comments:

 

~ cahayanurish ~ Template by Ipietoon Cute Blog Design