Friday, December 31, 2010

Main-main taip


Ohaiyo minna-san
Selamat pagi semua.
huhuhu...

Pagi ni tak leh tido lak.
Duk layan kerja tadi terus malas nk tido walaupun cuaca macam kat Korea ni.
Sejuk!!!!
Semalam dah ar tengok KBS Gayo bersama housemates ku.
Sangatlah bestnye! ALhamdulillah..
disertai dengan air teh yang panas... biskut kering..pada waktu malam yang sejuk sekali!
Nikmat!

Hari ni, insyaAllah semoga Allah permudahkan kami.
Kami satu rumah ada aktiviti sendiri.
Ambil satu hari ni keluar even kerja berlambak suruh disiapkan..hahaha.

Esok dah tahun baru Masihi.
Erm.. sekejap sangat kan rasanya.
Baru je saya rasa macam baru ambil subjek Machine.
Dah nak masuk sem baru dah.
Eh..eh..ada kaitan ke? ><

Next week... final exam cisco for ccna 1.. hari Isnin.
Khamis lak Skill Based Exam..
Cuak gak.. semoga Allah permudahkan segalanya.
Erm...

Saje je nak memanaskan jari menaip kat blog ni.
Xde point pun yang nak disampaikan..cuma..
masa itu tidak menunggu kita.
Sama-sama kita gunakan sebaiknya..

Owh...Ohohoho....
Tahun depan dah masuk 21..
Tapi perangai macam budak2 lagi..hehehe...

p/s : Jom sama-sama kita kecapi nikmat kasihNya.. Jom tunaikan solat Dhuha jom! jom!! ><

No comments:

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law