Sunday, December 12, 2010

Hijrah

Ohho... 
Jumpa lagi.

Oleh sebab dah lama tak update, so biar kasi update banyak-banyak kali ni.
Salam maal hijrah buat semua.
Ye..tahu dah lambat untuk wish, tapi its better than never right?

Tiada kesempatan nak online sejak kebelakangan ni.
Mr Benq lak buat hal.
Nasib baik leh hidup lagi benq kesayangan ni.
Bertahan sampai sem ni ya?
Sem depan kita masukkan awak kat ICU..

Esok dah mula kelas semula.
Memang tak berapa cuti kali ni.
Sekejap jek.
Minggu ni sibuk giler!
Dengan midterms dan juga exam CCNA
Belum lagi campur dengan assigments nya.
So tengah tunggu untuk botak kepala je ni.. hehehe.. gurau3..

Sekarang adalah mode menunggu bunga raya girls balik.
Ibu abah bertolak tengah hari tadi tapi still ada di Melaka lagi. 
Bawa Ainur dengan Amir jalan-jalan round Melaka.

Beberapa hari yang lepas saya telah buat satu kerja gila.
Dan kali ni saya benar2 terluka.
Tak sangka benda tu buat saya sampai ke tahap begini.
Entah kenapa saya begitu saya pun tak tahu.

Satu dunia dah tahu dah kan?? hahaha..
Saya benar rindu nak main PS2..
Bila lah ada kesempatan ni... ><

Workey...
saya nak off dulu.
Jumpa lagi.

p/s : Saya telah atur langkah dengan cermat sebelum saya lakukannya. Tapi langkah tersasar menyebabkan semuanya punah. Jangan ingat saya tidak tahu apa-apa.. Tiba masanya untuk saya kembali redha dan kembali menyendiri. Terima kasih kerna semua ini berikan saya satu jawapan yang pasti... jawapan yang ternyata saya perlu berhijrah.........

Selamat menempuh exam buat semua ><

No comments:

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law