Sunday, December 26, 2010

A Beautiful Mind

Alhamdulillah, kahirnya dapat jugak tengok cite ni..
 Best movie!
Even cite ni dah lama.. tahun 2001 kalau x silap
Cite sal seorang yang genius.. sangat GENIUS!
But no one is perfect in this world.
Dalam genius dia ni, dia sebenarnya sakit.
Dunianya dipenuhi dengan delusions, yang mana, delusions ni sebenarnya menjadikan dia CODE BREAKER yang hebat. Seriously, even this is just a story, tapi saya suka.
Sebab tu saya amik security ni. Saya mahu libatkan diri sebagaimana dia libatkan diri dia dalam kerjaya dia, tapi bukan delusions ek.

"It is only in the mysterious equations of  love, that any logical reasons can be found"
Akhirnya saya dapat dengar kata-kata ni. huhhu..
terima kasih kerna bagi saya tengok ini cerita.
Like Jonathan said.. it is a nice movie.

Sedikit sebanyak berikan saya keterbukaan di hati.
Just believe in yourselves. Kita diciptakan dengan sebaik-baik kejadian.. ^^

****************************************************************

Kalau boleh tak nak tahu, kerna ia buat saya sedih.
Bila disoal..bila disuruh wat keputusan..saya mulai berubah,
Bukan tak mahu, tapi hati berat benar mahu lakukannya.

Semoga Allah permudahkan urusan kak ikin.
Semoga Allah lancarkan segalanya.

2 more weeks to go..
then.. i will decide my own path..

p/s : after watch this movie, I wanna say that i love him!!

No comments:

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law