Monday, November 15, 2010

Suka-suki ku


Pengalaman travel dengan bas Panorama kecik!
Sungguh kecik kamu.. tapi best!
Bila saat lagu dipasang, terasa macam tengah lalui country side aje.
Saya sangat enjoy dgn pemandangan saat travel dgn bas ni, Allah je yang tahu.


Comel tak? Comel kan...
Jam ni saya snap time kat Jusco..hehehe..
Tapi harga die...perrgghh...
baik saya simpan untuk pergi melancong, lagi berbaloi~~
Kami satu rumah travel hampir satu hari, hari Ahad yang lepas, iaitu...SEMALAM

Alang-alang kami nak beli barang rumah, so kami pun ambil langkah kanan untuk jalan-jalan.
Kami bawak WINDOW skali tau..
sebab kami wat WINDOW SHOPPING... hehehe..
hanya mampu menatap, bukan sekarang masanya untuk menghulurkan duit pada cashier yang ada kat situ.


Buka buku test pen ni, ada perkataan di atas..
heheehe.. kami dengan nakalnya menambah koleksi ucapan yang harus dibaca.
Kalau gi Jusco masih ada lagi buku ni, cube tinggalkan komen anda ya..><


Alhamdulillah..
saya sudah pos kan surat untuk praktikal saya nanti.
Please pray for me. Pray the best for me.
Semoga apa yang saya pilih, adalah yang terbaik untuk saya.
Kalau baca alamat kat atas tu.. tau dah kot saya nak apply kat mana~~~
Saya sedikit takut..dan sedikit teruja~~~
Hopefully Allah makbulkan doa dan impian saya nk praktikal kat sini. Amin..


Andai tak dapat... baru saya akan fly ke Ipoh~~
yeay!!hehehe..

Ok lah.. saja nak update blog ni.
Semoga ketemu lagi ya..
Jaga diri..jaga hati~~
><

No comments:

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law