Friday, November 19, 2010

Raya kami

11.45 malam.

Alhamdulillah.
Selamat menyambut AidilAdha buat semua.
Maaf kelewatan wish dan update blog.
Macam biasa la mengalami penyakit yang kebanyakkan kita alami..
MALAS dan IDEA HILANG


Semalam, kami satu rumah wat catering.
Sambil diperhatikan oleh jiran sebelah.
Terima kasih kerna sudi bertukar juadah.
Dan terima kasih kerna memeriahkan kami.
At least..tak delah sunyi sangat  rumah sebelah.

Ada juga kesempatan kami beraya rumah Kak Wani.
Ex-rumah kami. Memang best ar pekena ayam kak Ina..hehehe..
Dan kami enjoy makan tu... Nasib baik saya simpan space utk makan malam..
kalau tak.. sy dengan tak segan silunya akan menambah nasi~~~


Malamnya pula.. kami satu rumah memeriahkan lagi majlis AidilAdha kat Main Hall..
sambil langkah kami diperhatikan oleh jiran sebelah rumah..hahahah ><

Syukur.. semua berjalan lancar dan spagetti semalam sangat sedap!!!
Dan kami juga dapat bahagian kami untuk daging korban. Alhamdulillah..


Inilah lembu yang dijadikan korban semalam.
Korban kerana Allah. Besar perjuanganmu.

Hari ni...kelas seperti biasa..
Semua berjalan dengan lancarnya.
Termasuk kelas CISCO. Alhamdulillah saya semakin enjoy kelas ni walaupun akan ada kesulitan dari segi waktu mulai next week. Saya harap semuanya berjalan dengan lancar. Moga Allah berikan saya kelapangan dan dipermudahkan urusan saya.

Paling penting saya dapat tunaikan kewajipan solat 5 waktu saya sebaiknya.. sebab lepas ni saya akan diuji dengan waktu kelas dan exam cisco yang dijalankan pada waktu maghrib. Moga Allah lancarkan segalanya. 

Bila saya sibuk.. saya kurang nak ingat benda yang sepatutnya.
Ada kawan-kawan yang sudah start mid-term.. best of luck semua.
Semoga dipermudahkanNya.
Belajar molek2 ya. ><


Buat Bunga Raya Girls....
Maaf saya ucapkan.. hahaha...
sejak kebelakangan ni terasa diri ni getik[bhasa perak] sangat.
Maaf ya.

Andai kalian faham diri ini..semua yang terjadi hanya gurauan.. jujurnya tiada seulit perasaan serius yang lahir dari hati ini tentang semua yang dibicarakan. Nampak je macam suka.. tapi sebenarnya jauh sama sekali.
Jujurnya..cukup dengan apa yang telah dirasai serta dilalui selama ini. 

Hati ini masih belum cukup kuat untuk menerima apa-apa lagi.
Biarlah proses pembaik pulih diri, jiwa, hati dan rohani dimantapkan terlebih dahulu..insyaAllah.
Terima kasih kerna layan semua kata-kata dan perbuatan-perbuatan gila2 yang telah terjadi.
U support me.. i support u all back..hehehehe..

Ok...time to sleep~~~
Selamat malam semua.
Semoga mimpi indah mengiringi anda semua.
Dan semoga hari esok lebih baik hendaknya dari hari kita hari ini ^^

Suke dengan gambar rumah tahun nie ^^,

2 comments:

Zinnirah Al Jannah (".) said...

Salam Aidiladha~

Wah, bestnya beraya dengan sahabat2 di perantauan ye. Rindu MMU & adik2 semua~ ;)

p/s: Nape gambar tuan rumah takde pun? Ke sebab tak berbaju raya seperti tetamu2? :D

..: nurish :.. said...

salam aidiladha juga buat akak..
hehehe...

hehehe.. tu susah nk jawab..
kene tanye tuan rumah..
depa bg green light utk bergambar byk2..hehehe

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law