Followers

_Nur Amirah Ishak_

My photo
đź’«Juru bekamđź’«Penulis & penterjemahđź’«Perunding Takaful Ikhlas Berhad & Shaklee đź’«Kaki Travel (◕‿◕✿)

Friday, November 26, 2010

Lab 3 jam ku...

Ohaiyo minna-san...
Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi kerna masih diberikan kesempatan melalui hari sebagai hambaNya.

Nak update semalam, tapi lihat jam sudah lewat la sangat.
Alhamdulillah, semalam mulanya lab cisco yang pertama.
Cuma waktunya agak mencabar sikit..
7-10 malam....
Mencabar x?? hahaha.. sgt mencabar...
Waktu maghrib bukannya waktu yang sesuai untuk belajar..

First lab... bolehlah..
belajar guna wireshark..packet tracer...
Nasib baik dah guna dalam kelas comp network..
so advantage kat situ..
hehehee...

Bila guna wireshark tu..dapatlah tengok apa yang pelajar2 online..hahaha
cam kat komputer yang saya guna.. siap ada website "blackjack"..
Saya yang naif ni bertanya lah pada Malliga..
katanya itu website game judi..
oOooooOOoo...
[ini hiasan je ek....]

erm...
ngan wireshark ini pun.. leh trace password orang lain..
tapi sayangnya tak dapat nak demo..
InsyaAllah, satu hari nanti ya Miss lee?? hehehe...

Selama 3 jam tu gak la..saya tak tido!!!!!
Yeay!!! 

Owh... dah kul 8 pagi..
Ada kelas, Computer Security..
apa? Nak join?? Boleh2.. meh3..
kite jumpa kat kelas...

Ok.. keje saya update blog nk cite sal Lab 3 jam sahaja..hahaha..
Apa motif?? Entah.........

p/s : tolong3!! saya perlu kembalikan mood sy yg telah lari 2 minggu ni... Ini dah parah!! hehehe... Tiada masa untuk melayan perasaan ye cik nurafaz!! Ingat.. belum tentu lagi kamu akan hidup esok hari.. so..
stop thinking negative things!! wake up!!! ><

0 comments:

 

~ cahayanurish ~ Template by Ipietoon Cute Blog Design