Saturday, October 23, 2010

Sekeping sijil..

Alhamdulillah selesai satu ari ni.
Best? best la juga.

Tinggal sehari lagi untuk menyempurnakan hariku dan untuk mendapatkan sekeping sijil.
Betul ke penjodoh bilangan tu? sekeping?

Result dah kuar. Bila Ekin bagitahu result dah kuar, perasaan seperti biasa sahaja, tiada apa-apa.
Hanya redha je yang ada dalam hati ni. 
Bila bukak tengok sikit result.. perrghh..http://www.emocutez.com
Tak de la gempak mana pun. Biasa je, alhamdulillah lah. Memang redha je. My heart felt very pure.. cewah~~

What you had try, you will get the same as you try. hehehe..
Saya tahu apa yang telah saya lakukan sem lepas, dan saya terima keputusan ini..
Waaa... saya rindu nak masuk kelas Mr Poong!! Kelas yang buatkan saya sentiasa bersemangat. http://www.emocutez.com

Ok.. done cite bab result. Berbalik pada sekeping sijil tadi..

Semuanya ada 10 modul. Hari ni kami habiskan 5 modul sahaja dahulu, 5 modul lagi esoknye plak.
Tapi kasihan pada mereka yang nak naik cepat..sebab part keluarga tu ustazah tak explain kasi mendalam, memikirkan kami yang awet muda ni..hehehe ^^,

Pepun..tidak bermakna sekeping sijil saya terima membenarkan saya naik dahulu. Tidak3...
Masih jauh lagi perjalanan. Dah janji dengan Aida nak cari time praktikal..
Tapi Aida..Mira praktikal sem depan..so maknanye Mira cari dulu?? hehhe..
Gurau3...

Perjalanan saya masih jauh lagi.
Biar manis dan indah bila mendengar akannya, namun tanggungjawab yang terpaksa dipikul terlalu berat.
Bila mana saya sudah bersedia, insyaAllah DIA akan hadirkan untuk saya.
So..attend kasi habis lu ini kursus!

Esok ada modul cite sal duit..menarik2...^^

2 comments:

LoVe_mE !Qa said...

salam..

tahniah mira-chan!
chaiyok utk sem baru ni..!

p/s: erk, how's the kursus kawen? nmpak macam sume da dapat clue da tu..hehehe..ape2 p0n, kite berhak berusaha dan merancang ape yg kite idamkan...tapi yg penting, Dia jua yg Maha Menentukan segala..take care dear ^^

..: nurish :.. said...

salam..

oiishh.. akak.. sy punye la berkias x nk sebut sal kawen.. akak straight tanye cmne kursus tu..huhuh..

ok la.. best gak..tp klu depa leh terang mendalam lg..sure lg best..
insyaAllah..

benar.. kita usaha..namun segala ketentuan adalah dariNya..

xpe kak.. sy tunggu akak lu.. ati sy lum lg terbuka nk jadi isteri orang..hehhe

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law