Sunday, October 17, 2010

I'm here

Medan Kit
Will missing you....

Travel one day with my lovely sister

Lovely lunch with my parents.
Dah kenyang makan sarapan..tapi still tambah nasi bile lunch nie..
hahaha.. mmg x dapat nak dielakkan sume tu..
nyum3..

Rutin wajib setiap kali menjejakkan kaki ke Melaka.. except x de duit.
Namun...berjaya menahan keinginan ini selama sebulan [Ramadhan] yang lepas. hahaha.. Syabas!!

And now..
Im here already..
Home sweet home. huhuhu..
Tomorrow will be new day.
[Tomorrow is a grrreaatt dayyy!!!]
Hopefully.
And this sem will be a wonderful sem for me.. coz.. I manage to get my favorite lecturer teach me!!
Yeay!!!!

And hopefully I will perform extraordinary this sem.Amin.
Do pray for me.
Dan akhir sekali..selamat memulakan semester baru buat semua kawan-kawanku yang tersayang.
Sabtu ni kita attend kursus tu sama-sama. 
Yang dah ada calon semoga nanti jangan lupa hantar kad yek. ^^,

"Ilah...smile!! nak tangkap gambar ni.."

Walhal..saya sudah siap setting frame dan jumpa frame ni dalam handphone saya.
Amat menarik!! Muat2 lak muka adik saya tu.hahahaha....

2 comments:

Zinnirah Al Jannah (".) said...

Salam~

Selamat memulakan semester baru, dengan umur yang baru. Hehe...

All the best! Semoga Allah permudahkan segala urusan. :)

Sampaikan salam pada Nadia, Ecah, Aida & Wani~ ;)

p/s: Muka adik sejibik cam Mira! :D

..: nurish :.. said...

salam

mekasih kak zinie.
huhuuhu.. nti ada masa kite mkn sama2 lg yek ^^,

Akak pun.. semoga Allah mempermudahkan segala urusan akak.

hehehe.. jarang org ckp muka saya sama dengan adik saya.. die lebih ikut muka abah.. sy lebih kpd mak..huhuhu..tp kami adlh adik beradik..hehee ^^,

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law